The Ecom Agency kennisbank

Ralph Hamers

Wie is Ralph Hamers?

Ralph Hamers is een Nederlandse zakenman en de huidige CEO van UBS Group AG, een van de grootste banken ter wereld. Hij werd geboren op 23 augustus 1966 in Nederland.

CEO van UBS Group AG

Hamers begon zijn carrière bij ABN AMRO Bank en klom op in de rangen van het bedrijf, waar hij uiteindelijk benoemd werd tot CEO van de bank in 2013. Hij werkte bij ABN AMRO Bank tot 2020, toen hij overstapte naar UBS Group AG.

Tijdens zijn tijd bij ABN AMRO Bank richtte Hamers zich op het transformeren van de bank, waarbij hij zich richtte op digitalisering en innovatie. Hij leidde het bedrijf door een succesvolle beursgang in 2015 en richtte zich op het verbeteren van de klantervaring en het versterken van de balans van de bank.

Als CEO van UBS Group AG heeft Hamers zich gericht op het verbeteren van de efficiëntie van het bedrijf en het verminderen van kosten, terwijl hij ook heeft geïnvesteerd in nieuwe technologieën en digitale diensten om de klanttevredenheid te verbeteren.

Hamers staat bekend om zijn zakelijk inzicht en zijn vermogen om bedrijven te leiden en te transformeren om groei en succes te stimuleren. Hij heeft talloze prijzen en erkenningen ontvangen voor zijn bijdrage aan de zakenwereld en de samenleving.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.