The Ecom Agency Kennisbank

Magic Johnson

Wie is Magic Johnson?

Earvin "Magic" Johnson is een voormalige Amerikaanse professionele basketballer en ondernemer. Na zijn basketbalcarrière heeft hij een indrukwekkend imperium opgebouwd met een verscheidenheid aan ondernemingen en investeringen.

Ondernemingen en investeringen Magic Johnson

Johnson is mede-eigenaar van de LA Dodgers en LA Sparks, twee professionele sportteams in Los Angeles. Hij heeft ook geïnvesteerd in de ontwikkeling van commercieel vastgoed en heeft eigendommen in heel Amerika, waaronder winkelcentra en restaurants.

Een ander belangrijk onderdeel van zijn ondernemerschap is zijn eigen bedrijf, Magic Johnson Enterprises, dat verschillende divisies heeft, waaronder bioscopen, productiebedrijven en een investeringsgroep die zich richt op het stimuleren van economische ontwikkeling in de minderheidsgemeenschappen.

Daarnaast is Johnson een van de grootste voorstanders van HIV/AIDS-bewustzijn en heeft hij inspanningen geleverd om fondsen te werven voor onderzoek en behandeling. In 1991 kondigde hij aan dat hij zelf besmet was met het HIV-virus, wat destijds een grote impact had op de sportwereld en de publieke opinie over HIV/AIDS.

Johnson heeft altijd een ondernemende geest gehad en gelooft in het belang van hard werken en doorzettingsvermogen om succes te behalen. Hij heeft vaak benadrukt dat zijn basketbalcarrière hem heeft geleerd hoe hij moest omgaan met druk en tegenslagen, en dat deze vaardigheden hem hebben geholpen om succesvol te zijn in het bedrijfsleven.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.