The Ecom Agency Kennisbank

Gigi Hadid

Ondernemingen Gigi Hadid

Gigi Hadid is een Amerikaanse model en televisiepersoonlijkheid. Ze begon haar modellencarrière op jonge leeftijd en heeft sindsdien een indrukwekkende portfolio opgebouwd met onder andere werk voor topmerken als Versace, Chanel en Victoria's Secret. Naast modellenwerk heeft Hadid ook geïnvesteerd in en samengewerkt met verschillende ondernemingen.

Een van de ondernemingen waar Hadid in heeft geïnvesteerd, is de mobiele app van de sociale netwerksite We Heart It. Ze heeft ook een samenwerking met het modemerk Tommy Hilfiger, waarvoor ze een eigen collectie heeft ontworpen en als gezicht van het merk fungeert. Bovendien heeft ze haar eigen make-upcollectie gelanceerd in samenwerking met het merk Maybelline.

Hadid heeft ook geïnvesteerd in onroerend goed. In 2019 kocht ze een appartement in NoHo, New York, voor ongeveer 4 miljoen dollar. Ze heeft ook een boerderij in Pennsylvania gekocht, waar ze tijd doorbrengt met haar familie en vrienden.

Naast haar investeringen en ondernemingen is Hadid ook betrokken bij verschillende goede doelen. Zo is ze ambassadeur voor UNICEF en zet ze zich in voor het behoud van het milieu en het bestrijden van honger.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.