The Ecom Agency kennisbank

Erik Voorhees

Wie is Erik Voorhees?

Erik Voorhees is een bekende Amerikaanse ondernemer en cryptocurrency-expert die bekend staat om zijn bijdragen aan de ontwikkeling van de Bitcoin- en blockchain-industrie.

De oprichter van ShapeShift

Voorhees is de oprichter van verschillende succesvolle cryptocurrency-bedrijven, waaronder ShapeShift, een platform voor het omwisselen van digitale valuta's, en SatoshiDice, een van de eerste Bitcoin-gokwebsites. Hij is ook mede-oprichter van Coinapult, een dienst voor het verzenden en ontvangen van Bitcoin via sms.

Als investeerder heeft Voorhees geïnvesteerd in verschillende cryptocurrency-projecten en start-ups, waaronder BitInstant en Kraken. Hij staat bekend als een voorstander van Bitcoin en cryptocurrency en heeft zich uitgesproken over het belang van decentralisatie en digitale vrijheid.

De mindset van Eric Voorhees

Voorhees heeft een libertarische mindset en is een voorstander van vrije markten en individuele vrijheid. Hij is kritisch over de rol van overheden en financiële instellingen in het controleren van het geldsysteem en is van mening dat cryptocurrency de potentie heeft om de wereldwijde economie te transformeren.

Zijn ondernemersgeest en innovatieve ideeën hebben de weg vrijgemaakt voor de ontwikkeling van de cryptocurrency-industrie en zijn mindset blijft van invloed op de ontwikkeling van nieuwe technologieën en diensten.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.