The Ecom Agency Kennisbank

Bram de Zwart

Wie is Bram de Zwart?

Bram de Zwart is een Nederlandse ondernemer en medeoprichter van het bedrijf 3D Hubs, een online marktplaats voor 3D-printing. Hij studeerde werktuigbouwkunde aan de TU Delft en heeft meer dan 10 jaar ervaring in productontwikkeling en engineering.

In 2013 richtte hij samen met zijn collega Brian Garret 3D Hubs op, een platform waar gebruikers 3D-printers van andere gebruikers in de buurt kunnen huren en waarop ontwerpers hun ontwerpen kunnen uploaden om deze te laten printen. Het bedrijf groeide snel en werd een van de grootste 3D-printmarktplaatsen ter wereld.

In 2020 werd bekend dat 3D Hubs werd overgenomen door Protolabs, een Amerikaans bedrijf gespecialiseerd in het maken van prototypes en productie-onderdelen. De overnameprijs werd geschat op zo'n 330 miljoen euro.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.