The Ecom Agency Kennisbank

Beyoncé

Wie is Beyoncé?

Beyoncé is een Amerikaanse zangeres, songwriter, actrice en zakenvrouw. Ze begon haar carrière als lid van de meidengroep Destiny's Child en bracht later ook solomuziek uit. Naast haar muzikale carrière heeft ze ook verschillende ondernemingen en investeringen.

Ondernemingen en investeringen

Een van haar bekendste ondernemingen is het kledingmerk "Ivy Park", dat ze in 2016 lanceerde in samenwerking met Topshop. Het merk richt zich op sportkleding en heeft verschillende collecties uitgebracht. Daarnaast heeft Beyoncé ook geïnvesteerd in Tidal, een muziekstreamingdienst waarvan ze mede-eigenaar is.

Beyoncé heeft ook geïnvesteerd in vastgoed. Zo heeft ze bijvoorbeeld in 2017 een kerk gekocht in New Orleans, die ze heeft omgebouwd tot een residentie. Daarnaast heeft ze verschillende huizen en appartementen, waaronder een penthouse in Manhattan.

Wat betreft haar mindset staat Beyoncé bekend om haar werkethiek en perfectionisme. Ze werkt hard aan haar muziek en treedt vaak op tijdens tours. Daarnaast heeft ze een duidelijke visie voor haar ondernemingen en werkt ze samen met andere bedrijven om haar merk te versterken.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.