Wat betekent: crediteuren?

Wat betekent "crediteuren"?


Crediteuren zijn individuen, bedrijven of entiteiten aan wie een bedrijf geld verschuldigd is voor geleverde goederen of verleende diensten. In boekhouding verwijst het naar de partijen die openstaande facturen hebben ingediend bij een bedrijf en die nog moeten worden betaald.


Wat is crediteuren?


Crediteuren zijn een essentieel onderdeel van de financiële operaties van een bedrijf. Ze vertegenwoordigen de schulden die een bedrijf heeft aan leveranciers, dienstverleners en andere crediteuren voor geleverde goederen of ontvangen diensten.


Wat doet crediteuren?


Crediteurenbeheer omvat het beheer van de financiële verplichtingen van een bedrijf aan zijn crediteuren. Dit omvat het bijhouden van openstaande facturen, het controleren van betalingsvoorwaarden, het verwerken van facturen voor betaling, het beheren van betalingsafspraken en het onderhouden van goede relaties met crediteuren. Een effectief crediteurenbeheer zorgt voor tijdige betalingen om de financiële gezondheid van een bedrijf te waarborgen en het risico op achterstallige betalingen te minimaliseren.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.