Wat betekend: sluikreclame?

Wat betekent: sluikreclame?


Sluikreclame verwijst naar het promoten van producten, diensten of merken in media, entertainment of content zonder dat het duidelijk is dat het om reclame gaat. Het wordt subtiel ingebracht om onopgemerkt invloed uit te oefenen op het publiek.


Wat is sluikreclame?


Sluikreclame is een marketingstrategie waarbij commerciële boodschappen worden verwerkt in niet-reclamegerelateerde inhoud, zoals films, tv-programma's, sociale media of online artikelen. Het doel is om producten of merken te promoten zonder directe herkenning als reclame.


Wat kan iemand met sluikreclame?


Met sluikreclame kan een adverteerder subtiel en indirect invloed uitoefenen op het publiek door producten of diensten te integreren in verhalen, scènes of content die het publiek consumeert. Dit kan leiden tot een hogere merkherkenning, positieve associaties en potentiële verkoop zonder dat het als storend wordt ervaren.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.