Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: Public Relations (PR)

Wat is  Public Relations (PR)?

Public Relations (PR) is het beheersen van de relatie tussen een organisatie en haar publiek. Het omvat het ontwikkelen, onderhouden en versterken van de reputatie van een bedrijf, merk of persoon. PR draait om het creëren en beheren van relaties met publieke figuren en media, het versterken van de zichtbaarheid van een bedrijf en het bevorderen van goede relaties met het publiek.

Wat is een PR bureau?

Een PR bureau is een bedrijf dat gespecialiseerd is in public relations (PR). Ze helpen organisaties bij het creëren, onderhouden en verbeteren van hun reputatie bij het publiek. PR bureaus werken met hun klanten om een positief beeld van hun producten, diensten en merk te creëren door het gebruik van verschillende strategieën, waaronder media-optredens, publiciteit, networking, sociale media, persberichten en evenementen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.