Wat betekend: missie en visie

Wat betekent missie en visie?


Een missie is de kernidentiteit en het doel van een organisatie, terwijl een visie de langetermijndoelstellingen en gewenste toekomstige staat beschrijft.


Wat wordt bedoeld met missie en visie?


Missie en visie definiëren de doelen, waarden en ambities van een organisatie. Ze fungeren als richtinggevende principes en geven aan waar de organisatie voor staat en waar ze naartoe wil.


Wat doet missie en visie?


Een missie en visie bieden een kader voor besluitvorming en strategische planning binnen een organisatie. Ze inspireren en motiveren medewerkers, bieden richting voor groei en ontwikkeling, en helpen bij het aantrekken van klanten, investeerders en stakeholders die zich kunnen identificeren met de doelen en waarden van de organisatie.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.