Betekenis: Fullservice marketing bureau

Wat is een full service marketingbureau?

Een full service marketingbureau is een bedrijf dat een breed scala aan marketingdiensten aanbiedt aan klanten. Dit omvat onder andere strategieontwikkeling, creatie en uitvoering van marketingcampagnes, branding, public relations, online marketing, social media marketing, evenementenplanning en -organisatie en marktonderzoek.

Een full service marketingbureau biedt dus een volledig pakket aan marketingdiensten, van het bedenken van een marketingstrategie tot het uitvoeren van de campagnes en het meten van de resultaten. Dit betekent dat klanten niet naar verschillende bedrijven hoeven te gaan voor verschillende aspecten van hun marketing, maar alles onder één dak kunnen vinden bij het full service marketingbureau.

Het voordeel van een full service marketingbureau is dat klanten kunnen profiteren van een geïntegreerde aanpak van hun marketing, waarbij alle aspecten van hun campagnes op elkaar zijn afgestemd en naadloos op elkaar aansluiten.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.