Wat betekend: expandable?

Wat betekent expandable?


Expandable betekent uitbreidbaar of uitbreidingsmogelijkheden hebbend. Het verwijst naar iets dat kan worden vergroot, aangepast of uitgebreid om meer functionaliteit, ruimte of capaciteit te bieden. Deze term wordt vaak gebruikt in verschillende contexten, zoals technologie, meubels en infrastructuur, om aan te geven dat het betreffende object of systeem kan worden aangepast aan veranderende behoeften.


Wat doet iets expandable?


Iets dat expandable is, kan worden aangepast of vergroot om meer functies of capaciteit te bieden. Bijvoorbeeld:

- **Technologie:** Een uitbreidbare computer kan extra geheugen of opslag toevoegen om betere prestaties te bieden.

- **Meubels:** Een uitschuifbare eettafel kan worden verlengd om meer zitplaatsen te creëren.

- **Software:** Een uitbreidbaar softwareprogramma kan extra modules of plug-ins integreren om meer functionaliteiten te bieden.


Wat is expandable?


Expandable verwijst naar elk object, systeem of product dat ontworpen is om eenvoudig te worden uitgebreid of aangepast. Dit biedt flexibiliteit en toekomstbestendigheid, omdat het kan groeien en veranderen naarmate de behoeften van de gebruiker evolueren. Enkele voorbeelden van expandable items zijn:

- **Technologische apparaten:** Computers, smartphones en andere gadgets die extra geheugen of opslagruimte kunnen toevoegen.

- **Maatschappelijke infrastructuur:** Gebouwen en wegen die ontworpen zijn om gemakkelijk te worden uitgebreid.

- **Meubels en huishoudelijke artikelen:** Tafels, banken en kasten die kunnen worden aangepast om meer ruimte of functies te bieden.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.