The Ecom Agency kennisbank

Betekenis: Iso-certificering

Wat is een Iso-certificering?

Een ISO-certificering is een internationaal erkend kwaliteitskeurmerk dat aangeeft dat een organisatie voldoet aan bepaalde normen op het gebied van kwaliteitsmanagement. ISO staat voor International Organization for Standardization en is een onafhankelijke organisatie die normen opstelt voor diverse vakgebieden.

Er zijn verschillende ISO-normen op het gebied van kwaliteitsmanagement, zoals ISO 9001. Deze norm beschrijft de eisen waaraan een kwaliteitsmanagementsysteem moet voldoen om een certificering te verkrijgen. Hierbij wordt onder andere gekeken naar het opstellen van procedures en werkinstructies, het monitoren van processen en het evalueren van klanttevredenheid.

Een ISO-certificering geeft aan dat een organisatie haar kwaliteitsmanagement goed op orde heeft en dat zij continu werkt aan het verbeteren van haar processen en dienstverlening. Het kan hierbij gaan om zowel productiebedrijven als dienstverlenende organisaties, zoals overheidsinstanties, zorginstellingen en adviesbureaus.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.