Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Public cloud op LinkedIn

Wat houd een Public cloud in op LinkedIn?

Een public cloud is een cloud-computing model waarbij de cloud-gebaseerde diensten worden geleverd via het internet door een externe service provider. Public cloud services zijn toegankelijk voor iedereen en zijn meestal goedkoper dan andere modellen van cloud computing omdat de benodigde hardware en software worden gedeeld door meerdere klanten

Veel gebruikers kiezen ervoor om public cloud services te gebruiken omdat deze gemakkelijk toegankelijk en flexibel zijn en veel kostenbesparende voordelen bieden. LinkedIn biedt een verscheidenheid aan public cloud services aan, waaronder opslag- en data-opslagdiensten, cloud-gebaseerde analytics- en machine learning-oplossingen, samenwerkingstools voor teams en meer.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.